Servicios de ayuda a domicilio

La nostra gent

les corts nostra gent ok (1)

Des del 2006 Assisteam abraça cada dia gent de Barcelona i, especialment, del barri de Les Corts, doncs és on té les seves oficines.

Cada dia parlem amb persones de Barcelona i, especialment, del nostre barri, els nostres veïns, la nostra gent.

A les nostres oficines els nostres veïns se senten com a casa, i nosaltres, amb ells, ens sentim com en família, escoltant les seves problemàtiques i intentant trobar la millor solució que s’adapti a les seves necessitats i butxaques.

Podria dir-se que som com el bon restaurant d’una petita localitat que cuida cada dia la seva bona feina a la cuina, i és ben sabut que no és el mateix menjar en un bon restaurant local que en una franquícia o cadena de menjar ràpid vinguda de fora on, per més que hi anem, no ens serviran mai una bullabessa, ni bona ni dolenta.

Passa el mateix amb l’atenció a les persones que necessiten d’un cuidador o cuidadora: no tothom serveix com a cuidador i no tots els cuidadors encaixen per a un mateix lloc; cal conèixer-los, tant a ells com a les famílies, però especialment a ells, per a poder trobar el millor encaix entre les necessitats, el caràcter i els gustos de la persona a ser atesa i l’experiència, formació y personalitat de qui haurà d’estar al seu costat, en tot moment, ajudant-la i, sobre tot, animant-la, tot fent-li viure una grata experiència.

Així, doncs, un bon Servei d’Ajuda a Domicili requereix la dedicació necessària per a trobar aquest encaix entre les persones que hi intervenen, i per a això cal que l’empresa en el seu conjunt estigui al seu servei. Seleccionar cuidadors a tot córrer pot ser necessari en casos d’urgència, però no hauria de ser la pràctica habitual.

La dedicació a les persones requereix el seu temps i això comporta, com empresa que vol ser propera a les persones, renunciar a tenir un creixement i expansió ràpides ja que el que es pretén és donar un servei de qualitat, de la mateixa manera com, en termes de menjar, no es pot servir a temps i amb la mateixa qualitat a tot un regiment de cop que a uns pocs comensals amb els que s’hi acabarà establint, probablement, vincles de confiança.

Per això nosaltres seguim abraçant la nostra gent, la gent del barri de les Corts i la gent de Barcelona, escoltant-la tant com podem, aconsellant-la tot el que podem, i creant vincles de confiança molts dels quals perduraran, de ben segur, durant molts anys.

AssisTeam Barcelona

Somos como cuidamos

 

Comparte el artículo

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll al inicio
Ir arriba

Contacta con nosotros