Serveis d’Ajuda a Domicili

Higiene Personal

UN AJUT PER MANTENIR LA SEVA AUTONOMIA A LA SEVA PRÒPIA LLAR

Els nostres cuidadors ajudaran la teva gent gran a recuperar i mantenir, en la mesura del possible, la seva autonomia i independència. Un servei de suport a domicili creat per facilitar el dia a dia de la teva gent gran.

  • Ajuda amb la higiene personal. Amb el pas dels anys, anar al bany o dutxar-se pot esdevenir un veritable repte. Aquestes activitats requereixen flexibilitat, força i equilibri, habilitats que amb l’edat van minvant. Els cuidadors a domicili per a persones grans ajudaran al teu major a anar al bany i a mantenir-se net amb respecte, afecte, professionalitat i amabilitat.
  • Ajuda per anar a dormir. Els cuidadors s’ocuparan d’ajudar-lo a relaxar-se abans d’anar a dormir, pujar al llit i l’ajudaran a quedar- se adormit en les millors condicions.
  • Ajuda per aixecar-se. Llevar-se del llit és el primer repte del dia. Molts grans es fan mal en tractar de sortir del llit, de la dutxa o del vàter. La figura del cuidador transmetrà tranquil·litat a la gent gran i seguretat als seus familiars. Ell o ella serà la persona encarregada de vetllar per la seguretat de la persona gran i ajudar-la a posar-se en marxa cada dia.
  • Ajuda per vestir-se. La roba que portem, des de sempre, ha estat una forma d’expressió a qualsevol edat. A l’hora d’escollir vestimenta per als nostres avis, hem de tenir en compte la seva opinió.

 

CONTROL MÉDICO

CONTROL MÈDIC

TAREAS DEL HOGAR

TASQUES DE LA LLAR

dieta sana para nuestros mayores

ALIMENTACIÓ

Acompañamiento de personas mayores con las mejores cuidadoras

ACOMPANYAR

ESTIMULACIÓN (2)

ESTIMULACIÓ

Desplaça cap amunt
Scroll to Top

Contacta amb nosaltres