Serveis d’Ajuda a Domicili

Estimulació

MANTENIR L’ESTAT FÍSIC I MENTAL

A la tercera edat és molt important mantenir-nos actius i estimulats diàriament. Les funcions congnitives i les habilitats físiques i socials van disminuint si deixem de fer-les servir i potenciar-les

 

  • Exercici físic. Mantenir els majors actius físicament és imprescindible per millorar-ne la qualitat de vida i garantir un bon estat de salut. Els cuidadors adaptaran les activitats a les capacitats del gran. En molts casos, amb un simple passeig de 30 minuts diaris n’hi ha prou. L’exercici aeròbic també és molt recomanable per a la gent gran.
  • Activitats cognitives. Les funcions cognitives es van perdent a mesura que envellim. A més, l’edat avançada afavoreix l’aparició de malalties neurodegeneratives o demència. Per evitar pèrdues de millora i altres conseqüències del deteriorament cognitiu, hem d’exercitar la nostra ment per mantenir-la activa i saludable. Els cuidadors professionals ajudaran al teu gran a mantenir la seva ment activa i a millorar-ne l’estat cognitiu.
  • Relacions socials. Moltes persones grans tendeixen a aïllar-se del món i a sentir-se inútils per a la societat, ja sigui per una malaltia, una discapacitat o per la relació amb els amics i familiars. Després de la jubilació tendim a disminuir les relacions socials i això no és gens positiu per a una persona gran, ja que el sentiment de solitud pot comportar moltes conseqüències al seu estat de salut. Els professionals que s’ocuparan de les seves cures l’ajudaran a recuperar i/o mantenir les seves habilitats socials; li faran companyia i, fins i tot, us acompanyaran a activitats culturals per a gent gran, a casals o a centres diürns perquè puguin relacionar-se amb persones de la seva mateixa edat.

 

CONTROL MÉDICO

CONTROL MÈDIC

HIGIENE PERSONAL

HIGIENE PERSONAL

TAREAS DEL HOGAR

TASQUES DE LA LLAR

dieta sana para nuestros mayores

ALIMENTACIÓ

Acompañamiento de personas mayores con las mejores cuidadoras

ACOMPANYAR

Desplaça cap amunt
Scroll to Top

Contacta amb nosaltres