Serveis d’Ajuda a Domicili

Sobre Nosaltres

Empresa d’assistència a domicili

"Som una empresa d’assistència domiciliària amb més de 15 anys d’experiència que neix com a resposta als problemes diaris de les persones grans i dependents."

La Nostra Missió

La nostra clara missió és millorar la qualitat de vida de les persones a casa seva a través de serveis domèstics i sociosanitaris, posant especial interès en l’atenció a la gent gran i les persones dependents.

La gran Diferència

A diferència d’altres empreses, ASSISTEAM no és una franquícia i, consegüentment, coneix tot el seu personal, portant un control dels serveis que han atès i el grau de satisfacció dels seus clients, proporcionant així un tracte personalitzat.

La Nostra Garantia

ASSISTEAM compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i està, a més, inscrita al <<Departament d’acció Social Ciutadania de la Generalitat de Catalunya>> amb codi S06615. A més, el nostre assessorament jurídic és el mateix que la patronal ACRA.

L’Equip

Estela

Coordinadora de Famílies

Haouaria

Coordinadora de Famílies - Assumptes socials

Alejandra

Coordinadora de Famílies

Leonor

Dret - Estrangeria

Manel

CEO - Estratègia i Organització

Els Nostres Valors

Confiança i Seguretat

  • Proporcionem personal qualificat, som totalment fidels a la legislació vigent i assegurant el nostre personal front Accidents i Responsabilitat Civil.

  • Coneixem tot el nostre personal i el qualifiquem segons el grau de satisfacció de les pròpies famílies, tot ells perquè les famílies vegin en els nostres col·laboradors i en la nostra gestió la fi de les seves preocupacions.

Excel·lència

  • Escoltem atentament les vostres necessitats perquè entenem que vostè i la seva situació així ho requereixen i que el nostre èxit depèn bàsicament de la seva satisfacció.
  • Treballem constantment per aconseguir la seva tranquil·litat i comoditat, proporcionant solucions i fent de l’Excel·lència Empresarial un dels nostres objectius.

Flexibilitat

  • Mitjançant un assessorament especialitzat, estudiem la manera d’adaptar-nos al vostre pressupost informant de forma clara, transparent i completa de les diferents alternatives contractuals possibles perquè decidiu quina s’ajusta millor a les vostres necessitats, a la vostra situació i a la vostra economia.

Eficiència

  • Una bona organització i mecanització de processos que revisem i millorem constantment, ens permet oferir una resposta àgil i adequada als imprevistos que us puguin sorgir.

  • La millora de les nostres vies de comunicació ens permet que els nostres usuaris es beneficiïn d’un millor servei i percebin, per tant, més seguretat i fiabilitat.

Desplaça cap amunt
Scroll to Top

Contacta amb nosaltres