Serveis d’Ajuda a Domicili

Control Mèdic

LA TRANQUIL·LITAT DE LA SALUT A LA LLAR

Els nostres cuidadors professionals qualificats tindran cura del teu gran i vetllaran per la seva seguretat en tot moment. A més, controlaran que segueixin totes les indicacions dels metges al peu de la lletra, per assegurar-se mantenir-los sans.

  • Control presa de medicació. Els col·laboradors professionals es preocupen per la salut i el benestar dels més grans, per això, mantindran un bon seguiment i controlaran que els teus familiars es prenguin la medicació quan els toqui i de la manera que hagi indicat el metge. A més, controlen perfectament les maneres que pot rebre les preses de medicació una persona amb problemes de deglució. Davant d’una malaltia, trastorn o demència, és molt important seguir correctament les indicacions del metge i aplicar els tractaments tal com s’indiquen. Aquest procés requereix esforç, memòria i un bon seguiment.
  • Acompanyament al metge. Visitar el metge de forma regular és molt important per mantenir sans els nostres grans. Els cuidadors recordaran a la teva gent gran les cites mèdiques i l’acompanyaran fins a la consulta, així no aniran sols i els familiars podran seguir amb les seves obligacions diàries sense preocupacions. A més, s’assegurarà de que la informació i les indicacions que el metge digui siguin enteses. També podran controlar que el tractament indicat s’apliqui correctament.
  • Cures bàsiques. Per a la gent gran és molt important respectar els seus hàbits en llevar-se. Amb l’edat, els costums han esdevingut més complicats de fer al matí. Llevar-se del llit és el primer repte del dia. Molts grans es fan mal en tractar de sortir del llit, de la dutxa o del vàter. La figura del cuidador transmetrà tranquil·litat a la gent gran i seguretat als seus familiars. Ell o ella serà la persona encarregada de vetllar per la seguretat de la persona gran i ajudar-la a posar-se en marxa cada dia. En cas que el gran tingués qualsevol problema, el cuidador tindrà les capacitats professionals per aplicar cures bàsiques i, en cas que sigui necessari, acudir a cossos mèdics.
  • Reforç a l’hospital. Quan estem ingressats a un hospital, sabem que no som els únics pacients que cal atendre. Els metges, les infermeres i els auxiliars es passen tot el dia amunt i avall, per la qual cosa no poden donar un tracte personalitzat a cada pacient. Hi ha pacients que necessiten cures les 24 hores. Un cuidador de suport és un gran avantatge. Aquest donarà al teu gran l’afecte i la companyia que es mereix durant el temps que tu no puguis estar amb ell.
HIGIENE PERSONAL

HIGIENE PERSONAL

TAREAS DEL HOGAR

TASQUES DE LA LLAR

dieta sana para nuestros mayores

ALIMENTACIÓ

Acompañamiento de personas mayores con las mejores cuidadoras

ACOMPANYAR

ESTIMULACIÓN (2)

ESTIMULACIÓ

Desplaça cap amunt
Scroll to Top

Contacta amb nosaltres