Serveis d’Ajuda a Domicili

Alimentació

MANTENIR UNA DIETA SANA PELS NOSTRES GRANS ÉS MOLT IMPORTANT I ESENCIAL

Els àpats són molt importants per mantenir una dieta sana per als nostres grans, i evitar així problemes d’obesitat o desnutrició. El servei a domicili que ofereixen els nostres cuidadors, ajuda la gent gran en les seves necessitats més bàsiques.

  • Preparació d’àpats. Per a molts grans, menjar deixa de ser un plaer i es converteix en una obligació. Moltes persones grans acaben descuidant els àpats més importants, ja sigui per falta de gana, de motivació o, simplement, per la soledat. Els cuidadors l’ajudaran a cuinar i preparar els àpats amb productes frescos i adaptant-los a la seva dieta i/o desitjos. La finalitat és aconseguir que els nostres grans portin una dieta sana, variada i equilibrada. Si la persona grant conserva autosuficiència i vol participar en la preparació del menjar, ho podrà fer amb tota llibertat
  • Ajuda per menjar. Algunes persones grans, ja sigui per falta de gana o per alguna malaltia, els costa o no volen menjar. Els cuidadors s’ocuparan de servir-los el plat, ajudar-los a menjar i assegurar-se que han menjat allò que era necessari per al seu bon estat de salut. A més, faran companyia a la persona gran mentre menja, així els àpats seran acompanyats i alegres.
CONTROL MÉDICO

CONTROL MÈDIC

HIGIENE PERSONAL

HIGIENE PERSONAL

TAREAS DEL HOGAR

TASQUES DE LA LLAR

Acompañamiento de personas mayores con las mejores cuidadoras

ACOMPANYAR

ESTIMULACIÓN (2)

ESTIMULACIÓ

Desplaça cap amunt
Scroll to Top

Contacta amb nosaltres