Serveis d’Ajuda a Domicili

Acompanyament

ESTAR ACOMPANYAT I MANTENIR LES RELACIONS SOCIALS

L’afecte, la passió, la confiança, la professionalitat, l’empatia i la vocació per ajudar els altres són factors indispensables per als nostres cuidadors. Volem oferir a la teva gent gran la companyia que es mereixen i ajudar-los a mantenir les seves habilitats socials.

 

  • Lleure i passejades. Les persones grans necessiten molt afecte i atenció per seguir motivats dia a dia. Els cuidadors s’ocupen de donar-los la cura, paciència i companyia que necessiten. A més, l’acompanyaran a fer una passejada pel parc, al centre de dia, a les activitats culturals, a jugar a la petanca, al casal d’avis, o on la persona gran vulgui anar. El més important és mantenir el gran actiu, entretingut, segur, sa i content, a més de fer-li compartir moments amb persones de la seva mateixa edat.
  • Companyia contra solitud. La solitud ha esdevingut un problema de salut greu per als nostres grans. Quan una persona gran se sent sola pot aïllar-se socialment i provocar tristesa o por, desenvolupant depressió i altres malalties degeneratives. Els cuidadors cuidaran la teva gent gran amb afecte, paciència, professionalitat i empatia. Incentivaran a la teva gent gran a participar en activitats i a compartir moments amb persones de la seva mateixa edat.
  • Reforços a residències. La majoria de famílies tendeixen a pensar que la residència és el millor lloc per a la gent gran, per millorar la seva qualitat de vida i fer que comparteixin moments amb altres persones de la seva edat. No obstant això, no comptem amb que la majoria de pacients en una residència necessita nombroses cures i el personal és escàs i insuficient per atendre’ls a tots com cal. La soledat del gran segueix present a les residències i els familiars se n’acaben adonant. En aquest moment entra en joc la decisió de contractar un cuidador que li doni la companyia, l’afecte i el suport que necessita.CONTROL MÉDICO

CONTROL MÈDIC

HIGIENE PERSONAL

HIGIENE PERSONAL

TAREAS DEL HOGAR

TASQUES DE LA LLAR

dieta sana para nuestros mayores

ALIMENTACIÓ

ESTIMULACIÓN (2)

ESTIMULACIÓ

Desplaça cap amunt
Scroll to Top

Contacta amb nosaltres